Здравейте, атака се извършва чрез наблюдение на скорошните обяви в OLX.

...
Здравейте, атака се извършва чрез наблюдение на скорошните обяви в OLX.
Коментари Харесай

Нова измама: Искат да си въведете данните на личната кредитна карта

Здравейте, атака се прави посредством наблюдаване на скорошните разгласи в OLX. Измамниците се свързват с вас и оферират да получат нещата по " Еконт ", като изпращат линк, който гласи, че те са изпратили парите и Вие би трябвало да си въведете данните на персоналната кредитна карта, с цел да ги получите, включително CVC код. Това оповестява четец на Plovdiv24.bg . И добавя:

" След бърза информация с " Еконт " се оказа, че сходна услуга не съществува и това е постоянно срещана машинация. " Киберсигурност " също са известени за нея, само че защото аз не съм си въвел данните, нямало какво да създадат. Тук ще споделя фотоси от платформата и по какъв начин хората могат да схванат, че е скам.

Първо, в случай че чат бутонът на същинския уебсайт на " Еконт " и този на подправения уебсайт се сравнят, може да се забележи, че двата са разнообразни. Също по този начин, когато се цъкне на приемане на средствата, се изисква от вас да си въведете цялостните данни на кредитната карта, а не IBAN, който се изисква при приемане на пари. Според " Ккиберсигурност " много хора са се опарили от тази скица. 

Благодаря за поддръжката! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР